Malmö centrum ett gott läge

2

2

En viss återflyttning

Martin Brorman tycker att lokalhyresmarknaden känns väldigt positiv och de mest centrala delarna av Malmö står sig bra i konkurrensen.

Vakansgraden i Västra Hamnen ökar mest samtidigt som den sjunker inne i centrum. Nyproduktion i Hyllie lockar fortfarande många företag, men centrum är alltid centrum och en viss typ av företag söker sig alltid hit och nu märker vi av en viss återflyttning.

- Så efterfrågan är bra även om det, enligt Martin Brorman, numera tar lite längre tid att sluta avtal.

Förädling av Cardohuset

I Brorman Fastigheters bestånd finns det endast ett fåtal mindre ytor ledigt just nu. Mycket fokus ligger istället på att renovera och förädla det så kallade Cardohuset, som ligger granne med Operan.

- Vi håller på att återställa huset till dess ursprungliga glans och gör det lika attraktivt som det en gång varit. Samtidigt anpassar vi husets 5 500 kvm till nya hyresgäster. Företaget Atea flyttar in i slutet av året. Cardohuset vann Stadsbyggnadspriset 1987 så det är ett väldigt kul projekt att jobba med även om det innebär att det finns vissa restriktioner angående vad vi får göra. Men vi satsar mycket på att göra det snyggt och skapa en hög kvalitet på utemiljön, bl a med hjälp av belysning, förklarar Martin Brorman.

Och fler fastighetsköp kan komma framöver. Med ledord som kvalitet, goda lägen och service blickar Brorman Fastigheter framåt med planer på att både fortsätta med sitt långsiktiga förvaltande, men även utöka sitt bestånd. I Malmö centrum.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter