Lokalguiden Sverige AB växer efter förvärvet av vakant.nu

Vakant.nu har funnits på marknaden i 20 års tid och har utvecklat ett etableringsverktyg för Sveriges kommuner. Med kärnkompetens inom företagsetablering och systemutveckling har bolaget en stark position på marknaden.

- Genom förvärvet av vakant.nu och dess kunder ökar vi närvaron i Sveriges kommuner. Vakant.nu och Lokalguidens presentationssystem skapar synergier och blir ett extra kraftfullt etableringsverktyg för befintliga och nya kommunkunder. Vi är mycket glada över förvärvet och det ger oss möjlighet till snabbare expansion och bättre system. Förvärvet ger kommunkunderna bättre lösningar, ny teknik och möjlighet att ta hand om etableringsföretagen på ett effektivare sätt, säger Tom Vikström, Vd på Lokalguiden Sverige AB.

- Vi känner ett stort förtroende för Lokalguiden och dess ägare Tom Vikström. Domänen Vakant.nu kommer fortsätta på samma sätt vad gäller uppdateringar och kvalitetskrav. Lokalguiden och vi kommer att samarbeta framgent då vi har samma kund i fokus men med olika verktyg för kommunerna att vårda sina relationer gentemot företagen, säger Regina Ervik, Regina Ervik AB.

Om Lokalguiden

Lokalguiden har varit en aktör i fastighetsbranschen sedan tidigt 90-tal och är idag en naturlig länk mellan kommuner, fastighetsägare, förvaltare och lokalsökande företag. Lokalguiden är marknadsledande i sitt segment genom fastighetstidningen Lokalguiden, www.lokalguiden.se och dess system.

Genom förvärvet hjälper Lokalguiden ca ett 80-tal kommuner med ett etablerings- och presentationssystem av lediga lokaler.

För fler frågor kontakta Vd Tom Vikström 0706-066906 eller Vvd Daniel Åberg, 0735-440368.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter