Lokalguiden söker programmerare/systemutvecklare (PHP)

Lokalguiden Sverige är idag en av Sveriges största förmedlare av lediga lokaler. Via våra tidningar och webbsidor hjälper vi företag att hitta nya lokaler. Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker en driven systemutvecklare som kan komplettera vårt team. 

Det dagliga arbetet utgörs främst av underhåll på företagets befintliga system men även en stor del nyutveckling av system förekommer löpande. Din roll är att tillsammans med övriga IT-teamet stödja verksamhetens behov och driva processer framåt.

Vi söker dig som har erfarenhet och kan PHP 5 (OOP), javascript (jQuery), SQL. Det är viktigt att du kan sätta upp LAMP-stacken samt är van användare av Linux och GIT. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av större PHP ramverk såsom Symfony2, Drupal och Zend. Det är även bra om du behärskar sökmotoroptimering.

Som person är du utåtriktad, driven och duktig på att skapa dig en helhetsbild över de behov som uppkommer och gillar att driva processer framåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som det ställs krav på självständigt arbete. Det spelar ingen roll om du är självlärd eller har utbildning men då arbetet ställer krav på problemlösning är det ett plus om du har arbetat några år med programmering. Vi tror att det viktigaste är att du har ett driv till att utvecklas och ser programmering som mer än ett arbete.

Tjänster förutsätter goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Känner du att ovanstående beskrivning passar dig? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag: hanna.andersson@lokalguiden.se

För mer information kring tjänsten, klicka här.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter