Lokalguiden förlänger med Dagens Industri

di 1

di 1

Det är nu klart att Lokalguiden Sverige AB förlänger samarbetet med Dagens Industri.

- Jag är väldigt nöjd med att vi har förlängt samarbetet med Dagens Industri. DI.se är ett bra komplement till våra övriga webbsidor och våra kunders lokaler visas på en av Sveriges bästa webbsidor för beslutsfattare som är intresserade av ekonominyheter, säger Tom Vikström, VD Lokalguiden.

Tom Vikström, VD Lokalguiden

Tom Vikström, VD Lokalguiden

Samarbetet startade våren 2011 och innebär att Dagens Industris läsare via DI.se kan ta del av Lokalguidens sökmotor för att hitta lediga lokaler. Samtidigt får läsarna tillgång till Lokalguidens utbud av konferenstjänster och flyttjänster.

Samarbetet innebär även en möjlighet för Lokalguidens kunder att exponera sina vakanta ytor på DI.se, vars sida har över en miljon unika besökare och 23 miljoner klick via sin aktiva läsare varje vecka.

Lokalguiden är idag Sveriges ledande webbplats för lokalsökande företag. Söksystemet innehåller 1 000-tals lediga lokaler. På lokalguiden.se presenterar fastighetsägare, mäklare och förvaltare sina lediga lokaler på ett överskådligt sätt med utförlig objektsinformation, bilder samt kontaktuppgifter.

DI.se/lokaler

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter