Lina Bäckström De Feber, Fastighets AB Balder: Att alla blir glada är viktigt för mig

Lina Bäckström De Feber jobbar som uthyrare på Fastighets AB Balder. Hon berättar om öppna dialoger med hyresgäster, framtiden och svårigheter med yrket.

Hur skulle du beskriva den optimala hyresgästen?

- Den optimala hyresgästen är den glada och nöjda hyresgästen. En som trivs i våra lokaler och med vår service. Det är det som vi strävar efter att alla ska bli. Sen om man vill köra 5-års avtal är det inte heller fel!

Vilka missuppfattningar kan dyka upp i samband med en uthyrning och hur jobbar du för att undvika dessa?

- Det är alltid lika sorgligt när det blir missförstånd men ibland går informationen förlorad och alla är mänskliga. Vi för en öppen och ärlig dialog med våra potentiella hyresgäster så att ingen ska känna sig vilsen i varken anpassningar eller avtal. Om det nu blir ett missförstånd så sätter vi oss ner och hittar en lösning tillsammans så att alla parter känner sig nöjda. Det händer att det blir fel men gör om, gör rätt.

Hur jobbar du för att möta en hyresgästs behov och krav?

- Jag försöker alltid förstå deras företagsidé och hur de vill jobba. Oavsett om det är 300 anställda eller två. Det handlar om folks arbetsplatser, där tillbringar man en stor del av sitt liv, och då är det viktigt att man trivs och mår bra. Jag lyssnar och frågar mycket och tar till mig önskemål. Att alla blir glada är viktigt för mig.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

- Jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Att komma till jobbet och fyllas av energin här är verkligen en kick. Innan jag började på Balder var jag många år i restaurangbranschen där jag lärde mig att teamwork är A och O och här på Balder jobbar vi verkligen i team där alla stöttar varandra. Jag älskar också att vara ute och träffa nya människor som har drömmar och vision om sitt företag och hur just de vill sitta och arbeta. Det finns så många drömmar om var och ens framtid och det känns otroligt tacksamt att vara med och förverkliga dem.

Hur är en bra uthyrare?

- Lyhörd, spontan och glad.

Vad skulle du säga är det svåraste med ditt jobb?

- Det är nog när man har kämpat för en deal och gjort allt i sin makt för att allt ska bli bra och sen blir det ingen affär. Då blir man lite ledsen faktiskt. Men nya tag imorgon!

Hur tror du framtiden ser ut för uthyrningsbranschen?

- Spelreglerna verkar ha ändrats de sista åren när det gäller stilen på lokaler samt miljö och läge. Företag har mer specifika krav på hur det ser ut och det blir mer och mer roligt att uppfylla deras krav. Vi har lokaler för alla smaker. Ring mig!

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter