Lediga kontor för blomstrande affärer

I skyskrapan Victoria Tower i Kista finns nu ca 1 200 kvm kontor lediga. I detta landmärke får man moderna och ljusa lokaler med milsvid utsikt samt närhet till kommunikationer, Kistamässan och Kista Galleria.

I Victoria Tower finns ca 1 200 kvm hyreslediga kontor.

I Victoria Tower finns ca 1 200 kvm hyreslediga kontor.

Victoria Tower byggdes 2011 och har totalt 35 våningar, varav de tio översta våningarna innehåller kontor om totalt cirka 5 000 kvm. Resten av huset är hotell, som drivs av Scandic Hotels.

– Victoria Tower är ett tydligt landmärke. 120 meter högt är det en av Kistas högsta byggnader, säger Gabrielle Hemmerlind, uthyrningschef på Savills, som sköter lokaluthyrningen i huset på uppdrag av fastighetsägaren Call Tower Invest.

Högst upp i skyskrapan finns en skybar och på bottenplan Scandics uppskattade restaurang.

– I entrén möts du av en trevlig lobby och loungeyta som välkomnar både hyresgäster, restaurangbesökare och hotellgäster. Därifrån tar man sig vidare upp till de ljusa och fräscha kontoren på våningarna 23-32. Härifrån möts du av en fantastisk utsikt!

Nu är ca 1 200 kvm kontor hyreslediga, fördelade på våningsplanen 26, 27 och 28.

Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef, Savills

Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef, Savills

Spännande grannar

I Victoria Tower har man, förutom hotellet, Footway, Syntronic, Screen interaction, Dollar Store och Omicron som grannar. Sist in var e-handelsföretaget Footway som i augusti 2016 tecknade ett femårigt avtal om ca 536 kvm på plan 31.

– Vår lokalisering i Victoria Tower och Kista Science City ger en dynamisk, kreativ och levande miljö med plats för både affärsrelaterade och privata möten. Det här är ett område byggt för att våra affärer ska utvecklas och blomstra, säger Daniel Mühlbach, VD Footway.

Nära till det mesta

– En stor fördel med att ha kontor i Victoria Tower är att det är enkelt för kunder och besökare att hitta hit. Alla känner till Victoria Tower och vet var det ligger. Härifrån har du dessutom nära till allt du kan behöva, i och med närheten till Kista Galleria, säger Gabrielle Hemmerlind.

Victoria Tower ligger också precis i anslutning till Kistamässan.

– Från fastigheten är det ca sju-åtta minuters promenad till tunnelbanan och ca fem minuter till pendeltåget. Kommunikationerna förstärks med tvärbana, som planeras vara klar till 2023. Det är enkelt att ta sig till centrala Stockholm och Arlanda och det finns parkeringsmöjligheter för bilburna precis utanför fastigheten, säger Gabrielle Hemmerlind. Självklart är det smidigt att resande besökare har möjlighet att övernatta på hotellet i huset.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter