Kreativa möten i flaggskeppet

Skattgömmor, spöken och en av världens största privata maritima antikvitetssamlingar. Victory Hotel och Konferens, mitt i Gamla Stan, är minst sagt en spännande mötesmiljö på många sätt. Här står du som gäst i fokus och bemöts på ett personligt och familjärt sätt.

Mitt bland Gamla Stans smala och mysiga gator och gränder hittar man, på Lilla Nygatan 5, Victory Hotel.

Känslan när man kliver över tröskeln är som att komma in i en skeppsmiljö från forna tider. Lobbyn är, liksom resten av hotellet och konferensavdelningen, målad i murriga färger, dovt belyst och överallt finns mängder av maritima konstföremål. Allt från tavlor, statyer och galjonsfigurer till skeppsmodeller, sjömanshantverk och andra vackra prydnadsföremål med havsanknytning.

Victory, som är ett av familjeägda The Collector´s Hotels tre hotell, kännetecknas av det personliga, unika, varma och det generösa, beskriver Kicki Pallin Serby, marknads- och försäljningsansvarig på The Collector´s Hotels.

– Själva tanken som familjen Bengtsson har är att det ska kännas som att komma hem till någon och bli mottagen på ett personligt och familjärt sätt. Här lyssnar vi till vad den specifika gästen verkligen vill ha och behöver.

Style: "Color tone - warm"

Style: "Color tone - warm"

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter