kreativ konferens i liten pärla

Föredrar ni en mötesplats som ger er lösa tyglar och får kreativiteten att flöda? Då kan Arnoldshuset definitivt vara ett alternativ för er konferens. En härligt personlig sekelskiftesvåning belägen på Stureplan ovanpå Spy Bar, med egen köksstudio för allehanda matlagningsaktiviteter under ledning av självaste ”Mat-Niklas”.

Med det centrala läget på Stureplan i Stockholm en trappa upp ovanför Spy Bar hittar vi konferensanläggningen Arnoldshuset, i ett säreget hus byggt med franska renässansslott som inspiration.

– Arnoldshuset är en fantastiskt vacker sekelskiftesvåning på 350 kvm, beskriver Carla Figueiredo, ansvarig på Arnoldshuset. Perfekt när man är ute efter någonting annorlunda, utöver den vanliga traditionella konferensanläggningen. Här erbjuds ett öppet forum för kreativitet.

Våningen, som till skillnad från en klassisk konferensanläggning, upplevs som väldigt ombonad med en välkomnande hemma hos-känsla och lämpar sig för allt från vanliga dagkonferenser till produktlanseringar och tillfällen då man vill bjuda sina kunder på en trevlig middag.

– Arnoldshuset är en liten pärla som inte alla känner till.

Teman och helhetslösningar

Här erbjuds heldags- och halvdagskonferenser. Dessa kan man krydda genom att välja ett speciellt tema, exempelvis ett mer hälsoinriktat.

– Då anpassar vi fikat efter det. Istället för kaffe får man ett nyttigare alternativ och så serverar vi mycket frukt och nötter istället för fikabröd.

Arnoldshuset har många stora samarbetspartners och kan därför tillhandahålla helhetslösningar innefattande allt från lokal, mat och teambuilding till talare, musik, underhållning och dekoration.

Kreativitet med fria tyglar

– Här i Arnoldshuset har vi helt fria tyglar att göra vad vi vill. Vi jobbar väldigt kreativt och är alltid öppna för annorlunda lösningar. Vi skiljer oss från mängden på det sättet att vi tänker på alla små detaljer. Därför har vi en konferensvärdinna som möter gästerna när de anländer och som sedan finns behjälplig och tar hand om dem hela vägen. Den ombonade och personliga miljön värnar vi också väldigt mycket om. Detaljer och känsla är verkligen viktigt för oss, säger Carla Figueiredo.

Lokaler med personlig charm

Våningens 350 kvm består av två större salar och fyra grupprum. Alla är väldigt speciellt inredda och har sin personliga charm.

– Vi försöker alltid se till att man konfererar i ett rum och fikar i ett annat för att stimulera alla sinnen och för att få lite variation. Ett av de mindre rummen är vårt väldigt vackra bibliotek där en hel del informella möten hålls. Passar perfekt för att sitta och brainstorma och vara kreativa.

Den största salen, Viktoriasalen, med en välvd balkong som vetter ut mot Stureplan, tar 70 personer i biosittning.

Mat-Niklas lagar maten

All mat som serveras på Arnoldshuset lagas av Niklas Ekstedt, även från TV känd som Mat-Niklas, och hans kock-team från Restaurang 1900.

– Vi har väldigt hög standard på maten. Alla våra gäster har verkligen varit supernöjda, konstaterar Carla Figueiredo.

I Arnoldshusets köksstudio, där maten lagas, arrangeras också olika typer av aktiviteter som matlagningskurser, vin- och chokladprovningar.

Antingen hyr man in Niklas Ekstedt eller också är det någon från hans kock-team som fungerar som aktivitetsledare.

– Köksstudion är vi verkligen jättestolta över. Är man ute efter att stärka relationer till kunder eller kollegor är matlagnings-event verkligen det ultimata. Här får man in alla viktiga bitar som glädje och samarbete, avslutar Carla Figueiredo.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter