Kontorshotell i bra lägen

Business Center Office Group erbjuder kontorshotell i fyra bra lägen i Stockholm – i City, Hagalund, Vasastan och det senaste i Solna strand.

- Det är alltid ett plus att sitta i bra lägen nära kommunikationer, menar Anders Löndén, försäljningsansvarig Business Center Office Group. Det känns bra att kunna erbjuda de här fyra anläggningarna, vi har en bra portfölj med många möjligheter.

Gemensamt för alla kontorshotellen är att företagen som hyr in sig kommer från blandade branscher och är olika stora.

- Fast både Business Center City och Business Center Vasastan sticker ut lite. Här finns fler större, internationella bolag som kanske är i en uppstartsfas eller har sin svenska filial här. De vill gärna sitta innanför tullarna och nära kommunikationerna ut till flygplatserna.

Fyra bra lägen

Business Center City har ett riktigt centralt läge, mitt emot Åhléns. Här finns 111 arbetsplatser fördelade på 37 kontorsrum.

Business Center City

Business Center City

Business Center Vasastan är det största kontorshotellet och ligger på S:t Eriksgatan 117 med 230 arbetsplatser och sammanlagt 88 kontorsrum. Här stannar flygbussen till och från Arlanda precis utanför entrén.

Business Center Vasastan

Business Center Vasastan

Business Center Hagalund är delvis helt nyrenoverat och ligger strax utanför norra tullen, några minuters gångavstånd från Karolinska. Här finns 52 st kontorsrum och 107 st arbetsplatser i ljusa, fina lokaler med takvåningskänsla.

Business Center Hagalund

Business Center Hagalund

Business Center Solna Strand öppnade förra året, i ett attraktivt och lätttillgängligt läge, precis intill tunnelbana och buss. De totalt 2 200 kvm är fördelade på 69 rum och 159 arbetsplatser om sammanlagt 1 200 kvm.

Business Center Solna Strand

Business Center Solna Strand

IT och mötesrum som mervärde

Alla fyra anläggningar erbjuder samma hyreskoncept.

- Utgångsläget är ett löpande avtal med tre månaders uppsägningstid, men visst finns det de som skriver längre också, säger Anders Löndén. Kortare avtal är ju det som är en av de stora fördelarna med att hyra in sig på kontorshotell.

Andra fördelar är att få tillgång till all service som man som företag annars måste sköta själv.

Anders Löndén, Försäljningsansvarig Business Center Office Group

Anders Löndén, Försäljningsansvarig Business Center Office Group

- Och hos oss ingår verkligen väldigt mycket, konstaterar Anders Löndén. Även kaffet. Dessutom ingår alla våra mötesrum i hyran, på samtliga fyra anläggningar. Rummen kan man enkelt boka själv på nätet eller be receptionen att hjälpa till.

Förutom detta är Business Center Office Group också väldigt duktiga på IT och kan erbjuda flera IT-tjänster som täcker in det mesta, förklarar Anders Löndén.

- Vi har en egen IT-tekniker och erbjuder alla företag kvalificerad IT-support eller utveckling av hela IT-lösningar. Vi kan också ställa upp med nödvändig IT-kompetens och kapacitet när ett företag temporärt behöver förstärka de egna resurserna. Här är vi nog ganska unika, tror jag.

Aktiva och närvarande

En bemannad reception finns på samtliga anläggningar.

- Våra hyresgäster ska känna att vi alltid finns till hands. Vi är aktiva och närvarande i vårt management. Att vi är personliga och vill skapa en avslappnad stämning, samtidigt som vi är professionella, tror jag ger förutsättningar för bra nätverkande, Gemenskap och trivsel är viktigt! Vi ordnar även olika arrangemang, exempelvis två golftävlingar och en vår- och höstfest varje år. Jag planerar även för mer affärsmässiga nätverksträffar framöver, berättar Anders Löndén avslutningsvis.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter