Konferens med parkkänsla

På konferenscentret The Park, beläget i centralaste Stockholm, genomsyras hela verksamheten av det gröna. Observatorielunden utgör inte bara en härlig utsikt utan har även fått följa med in och skapa parkkänsla inne i anläggningens lokaler. Här erbjuds en hög servicenivå och stor flexibilitet när det gäller att få konferenspaketen utformade exakt efter kundens önskemål.

DSC_0008_justerad_mindre

DSC_0008_justerad_mindre

Färdiga paket

När man bokar konferens på The Park erbjuds man ett antal färdiga paket, t ex frukostpaket eller heldagspaket. Även after work-paket, med eller utan tema, finns om man som företag vill bjuda in sina egna leverantörer eller kunder en kväll.

– Det finns egentligen färdiga paket för alla typer av tillfällen, högtider och säsonger. Säg bara hur många ni blir så ordnar vi resten – mat, lokal, personal, städning – allt. När det gäller matbiten kan The Park fixa luncher för upp till tio-femton personer.

– Är man fler är det bättre att vi bokar någon närliggande restaurang som vi samarbetar med i och med att vi inte har någon egen stor matsal. Även här har vi möjlighet att vara mycket flexibla eftersom vi inte är låsta till ett särskilt cateringföretag utan är fria inför varje konferens att välja just det som passar, säger Charlotta Wahlberg.

Utbudet av både restauranger och hotell, som The park samarbetar med i närområdet, är stort vilket gör att det finns mycket att välja på när det gäller både stil och prisklass.

Inte bara ett konferenscenter

Men The Park är inte bara ett konferenscenter utan även ett kontorshotell och företagsnätverk.

– Vi är idag 150 personer uppdelade på 50 olika företag som sitter tillsammans. Man kan välja att sitta i eget rum eller i öppet landskap eller också att ha ett mobilt eller virtuellt kontor hos oss. Tanken är att det ska passa alla typer av behov. Det möjliggör också att kunna utvidga och minska sin verksamhet på ett enkelt sätt. Vi har inte nischat oss åt något särskilt håll när det gäller typer av företag – utan alla är välkomna. Vi har allt från finansbolag och webbutvecklare till städfirmor och byggbolag hos oss, så det är väldigt blandat.

Här erbjuds åtskilliga tillfällen då företagen kan nätverka. The Park bjuder exempelvis alla hyresgäster på fredagsfrukost och en gång i månaden ordnas en after work. Det finns många exempel på när företag har inlett samarbeten och gett varandra affärer osv, säger Charlotta Wahlberg och berättar vidare att The Park även arrangerar utbildningar som man kan gå på som hyresgäst.

På The Parks kontorshotell har man sin egen nyckel och kan komma och gå som man vill.

– Vi som jobbar här sköter allt som behövs för att det dagliga arbetet ska flyta på; kaffe, te, städning, dagstidningar, skrivare och konferensrummen som är välservade med teknik. Vi har en receptionist som också kan ordna med bud och arkivering mm. Så om man är ett litet företag som inte själva har de resurserna, behöver man inte gå utanför huset för att få hjälp med det. Det är väldigt tidsbesparande att sitta här och man kan helt och fullt fokusera på sin egen kärnverksamhet, konstaterar Charlotta Wahlberg avslutningsvis.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter