JM köper av Jernhusen i Örebro

JM köper en första etapp av området Alnängarna vid Örebro Centralverkstad (CV-området) av Jernhusen AB. Detta är ett steg i omvandlingen av järnvägshistoriska CV-området till en ny levande stadsdel. Byggstarten är planerad under 2016.

Örebro är en attraktiv stad som växer och lockar nya invånare. Efterfrågan på bostäder är stor och detta ger möjlighet att bygga nya attraktiva bostadsområden. Alnängarna har ett utmärkt läge då Örebro centrum ligger på promenadavstånd samtidigt som det är vackert beläget vid Svartån med närhet till både natur och kulturkvarter i Wadköping.

– JM AB kommer tillsammans med dotterbolagen AB Borätt och Seniorgården AB att projektutveckla och bygga nya funktionella och ljusa bostäder i Alnängarna. Jernhusen är en spännande och nytänkande samarbetspartner och tillsammans fortsätter vi arbetet med att skapa ett attraktivt bostadsområde, säger Ebba Sääw projektchef Borätt/Seniorgården.

Byggstart beräknas ske under fjärde kvartalet 2016. Inflyttningen sker i två etapper där första etappen beräknas vara klar våren 2018.

Källa: Pressmeddelande JM

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter