Hyr ut klimartsmart i Hyllie

eXlent Hyllie i Malmö är en av de mest framstående fastigheterna i världen när det kommer till miljöprestanda och arbetsmiljö. Nu ansluter sig en ny hyresgäst. 

I april 2016 kommer modeföretaget Boozt.com att flytta in i NCC:s kontorshus eXlent Hyllie i den växande stadsdelen Hyllie i sydvästra Malmö. Boozt.com kommer att hyra 2 200 kvadratmeter av fastigheten, som därmed är uthyrd till 95 procent nio månader innan inflyttning. Sedan tidigare är det klart att Zumtobel, Human Entrance och NCC flyttar in i de miljöcertifierade lokalerna.

−Som Öresundsbolag är Hyllie idealiskt eftersom det ligger mitt i centrum av vad vi anser vara den mest intressanta tillväxtregionen i Norden. Vi valde NCC på grund av att man är i färd med att bygga en ovanligt vacker och funktionell byggnad som matchar vår profil, säger Hermann Haraldsson, CEO på Boozt Fashion AB.

eXlent Hyllie miljöcertifieras enligt BREEAM, ett globalt ledande miljöcertifieringssystem som anses vara det mest krävande systemet för fastigheters miljöbedömning. Miljöcertifieringen innebär bland annat stor hänsyn till inomhusmiljö, ekologi, livscykel, avfall samt energi- och vattenanvändning.

−Vi har i eXlent Hyllie lyckats skapa en arbetsmiljö med spännande arkitektur som samtidigt är framstående när det kommer till miljöprestanda och hållbarhet. Kombinationen är lönsam för både miljön och hyresgästen, säger AndersTojkander, regionchef på NCC Property Development.

Fastigheten är även en GreenBuilding och lokalerna ingår i konceptet ”Future Office by NCC”, som är ett nordiskt koncept med målet att skapa en attraktiv och hållbar arbetsplats för kunden.

Källa: Pressmeddelande från NCC

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter