Hela Universeum för er själva

Tänk att ha hela

event_universeum_1627

event_universeum_1627

Universeum är Nordens största Science Center. 2013 besökte 550 000 barn, ungdomar och vuxna huset vid Korsvägen mitt i Göteborg. Uppdraget är att positivt påverka barn och ungdomars attityd till naturvetenskap, teknik och matematik. Universeum är sålunda inte byggt för konferens, men de 9 000 kvadratmetrarna skapar massor av möjligheter. Om det görs på rätt sätt. Dessutom gör man en god gärning om man placerar sitt event här. Universeum är en stiftelse och pengarna går rakt in i verksamheten, till barnen och ungdomarna som huset är byggt för.

- Får vi göra på vårt sätt kan ett event hos oss bli hur bra som helst, konstaterar eventkoordinator Gunilla Lexö Kinnmark. I somras hade vi exempelvis ett mingel här för 1 000 personer, det är ett koncept som vi gärna erbjuder. Annars fungerar vi gärna som ett komplement till Svenska Mässan rakt över gatan eller någon annan konferensanläggning. Eller så väljer man att bara ha ett kvällsevent här, kanske för personal eller kunder.

Behöver man köra en dragning på 1-2 timmar innan kvällen finns Universalen.

- Här finns plats för 115 personer i aulasittning och den ingår alltid om man bokat middag. Här tar en konferensvärd- eller värdinna hand om gästerna och all teknik finns, både projektor, duk, mikrofoner, internet m m.

regnskogen_universeum

regnskogen_universeum

Sköter allt

Middagen kan även ätas nere i foajén, med regnskogen bakom de stora glasväggarna.

- Här kan man sitta upp till 300 gäster. Då kommer man istället in från den södra entrén och tar drinken i akvariehallen. Foajén ser helt annorlunda ut på kvällen och här kan vi bygga upp en scen och både ordna dans och musik. Och vi sköter allt, när gästerna kommer rullar vi ut röda mattan. Den som är värd eller värdinna kan anlända med sina gäster, man behöver inte komma två timmar innan för att kanske lägga namnlappar på bordet. Middagen är inte ens uppdukad för där kanske är en hajvisning då, ler Gunilla Lexö Kinnmark avslutningsvis.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter