Glasvasen i Malmö helt uthyrt

Glasvasen är det första kontorshuset i Jernhusens utveckling av den nya stadsdelen Södra Nyhamnen i Malmö. Glasvasens kontorsytor är nu fullt uthyrda när Jernhusen tecknat avtal med Novo Nordisk Scandinavia AB om cirka 800 kvadratmeter.

- Vi ser en trend i att företag som vill synas och attrahera kompetent arbetskraft för goda affärer etablerar sig i stationsnära stadsdelar. Det är framförallt läget nära kollektivtrafiken som är avgörande för besluten, säger Rolf Larsson, regionchef Stadsprojekt Jernhusen.

Huset innehåller 6 000 kvadratmeter kontor och 850 kvadratmeter butiker. Malmö Centralstations 50 000 dagliga besökare skapar, tillsammans med de planerade kontors- och bostadshusen i Södra Nyhamnen, ett attraktivt stationsområde med liv och rörelse.

Novo Nordisk är ett globalt läkemedelsföretag med mer än 90 år av innovation och ledarskap inom bland annat diabetes med huvudkontoret i Danmark.

- Att kontorsytorna vid Centralstationen är attraktiva visar på både regionens och företagens möjlighet till utveckling. Nu fortsätter vi med utvecklingen av Foajén, som är nästa hus i utbyggnaden av Södra Nyhamnen i Malmö, säger Rolf Larsson.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter