Flytta miljövänligt

gröna flyttlådan, movebyebike.

gröna flyttlådan, movebyebike.

För att företagsflytten ska bli lite mer vänlig mot miljön kan man välja att använda Gröna Flyttlådan. Förutom färgen finns det ett grönt tänk bakom produkten. Lådan är gjord i plast, vilket ger den en längre livstid än pappkartonger. Lådan är stark nog att stå på och den står pall även för regn.

En företagsflytt gör man inte så många gånger därför ingår det i företagsidén att dessa lådor går att hyra, men det går självklart att köpa dem också.

Del i miljötänket

När man har slutit avtal om att hyra dessa flyttlådor får man dem leverade till sig vid ett avtalat datum. I avtalet kommer man överens om hur många flyttlådor som behövs och hur länge man behöver dem. Avtalet är till viss del flexibelt och om datum för flytt ändras finns det utrymme för ändring av leverans av flyttlådor. Pappers- och silkesemballage som använts under flytten kan man samla ihop och lämna kvar i lådorna. Företaget som hyr ut dem ser till att lämna pappret till återvinning. Gröna Flyttlådan ser alltså till att både lämna och hämta flyttlådorna. Det är en del i företagets miljötänk. Man vill minska antalet transporter fram och tillbaka.

Levereras med cykel

Än så länge finns företaget bara i Stockholm och Malmö. I Malmö har man dessutom tagit den miljövänliga leveransen ytterligare ett steg.

Där samarbetar man med MoveByBike. Precis som det låter levereras alltså lådorna med hjälp av cykelbud. MoveByBike erbjuder även att transportera de packade lådorna.

Den gröna flyttlådan rymmer 74 liter. Mått; höjd: 440 mm, bredd: 610 mm och djup: 400 mm.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter