Flexibilitet i Malmö och världen

Regus är en leverantör av flexibla arbetsutrymmen runt om i världen. Och just flexibilitet är ett ord som Patrik Ölvebäck, Country manager, ofta återkommer till. Samtliga 3 000 anläggningar, i 100 länder, är tillgängliga för den som är Regus-kund. Arbeta i affärsloungerna eller boka ett mötesrum – var som helst i världen. Sedan årsskiftet finns nu Regus även på två bra adresser i Malmö.

Regus vid Triangeln

Regus vid Triangeln

Sedan 1989 har Regus kontinuerligt utvecklat sin portfölj med produkter och tjänster. Och lägen. I Sverige har Regus nyligen etablerat sig även i Malmö.

- Vi köpte två business centers av en aktör vid årsskiftet, berättar Patrik Ölvebäck. Av den enkla anledningen att det är vår ambition att finnas i hela Sverige. Vi finns redan i Stockholm och Göteborg så nu täcker vi samtliga tre storstadsregioner, där den största andelen affärer görs.

Och att få hyresgästerna att göra affärer med varandra är en av målsättningarna.

- Vi vill få våra hyresgäster att nätverka och dra nytta av varandra, förklarar Patrik Ölvebäck, och anordnar olika aktiviteter som ger den möjligheten.

Kommunikationsnära lägen

I Malmö finns nu Regus i två centrala, kommunikationsnära lägen. På Adelgatan 21, ett stenkast från Centralstationen, ligger Regus kontorshotell i en av Malmös äldsta byggnader från 1500-talet. Lokaler fulla med charm och atmosfär men som samtidigt ger ett professionellt intryck. Det andra kontorshotellet ligger i direkt anslutning till Malmös andra stationsläge, vid Nya Triangeln på S:t Johannesgatan 2. Kontorshotellet ligger på fjärde och femte våningen med en härlig terrass och erbjuder även inomhusparkering för företagen och deras kunder.

- När vi köper anlägggingar är vi försiktiga med att förändra för mycket med hänsyn till hyresgästerna, men visst implementerar vi våra rutiner och processer. Det vi gör ska alltid vara en förbättring för hyresgästerna, det är viktigt, tycker Patrik Ölvebäck.

Från Malmö till New York

Var du än sitter får du även tillgång till Regus alla 3 000 centers i 100 länder.

- Det är unikt att kunna erbjuda ett sådant här nätverk, konstaterar Patrik Ölvebäck. Även om du kanske bara spenderar några timmar i en stad kan du som kund hos Regus sitta och jobba i den professionella affärsloungen som finns på alla anläggningar. Eller nyttja något av mötesrummen, allt med fri tillgång till både teknik och service.

Det här nätverket innebär också en unik flexibilitet, enligt Patrik Ölvebäck.

- Om du hyr ett kontor av oss i Malmö och sedan bestämmer dig för att flytta till New York, då kan du ta med dig ditt avtal och fortsätta verksamheten där.

Affärslounger världen över

Affärslounger världen över

Mer flexibilitet

Den absolut största fördelen med kontorshotell är just flexibiliteten, upprepar Patrik Ölvebäck.

Patrik Ölvebäck, Country Manager

Patrik Ölvebäck, Country Manager

- Dels handlar det om flexibiliteten i den egna organisationen. Det är svårt att sia om framtiden, hur mycket man kommer att växa. Då är det väldigt kostsamt att hyra en traditionell lokal där man ofta knyter upp sig i avtal på tre eller fem år. Hos oss kan man både växa och krympa utan att sitta med onödig lokalyta. Oftast löper våra avtal på 1 år, men vi kan självklart skriva både kortare och längre tid.

Det finns också möjlighet att hyra ett virtuellt kontor hos Regus.

- Ett virtuellt kontor innebär att man får en affärsadress. Skriv ditt bolag på något av våra kontor så tar vi hand om posten. Öppnar, scannar och skickar den till dig plus tar hand om dina samtal m m. Den här tjänsten efterfrågas mer och mer.

- Företag vill finnas lokalt, på plats, och det kan man med ett virtuellt kontor. Önskan att vara flexibel ökar hela tiden, menar Patrik Ölvebäck avslutningsvis.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter