Extra god service på menyn

Till Kristianstad i nordöstra Skåne tar du dig enkelt med tåg, flyg eller bil. Kristianstad Airport har täta förbindelser till Stockholm och ligger bara en dryg timmes bilresa från Malmö och bron över Öresund. Ett stenkast från Centralstationen, mitt i staden men lugnt och skönt beläget vid Trefaldighetskyrkan, hittar du Quality Hotel Grand. Här kan du som konferensgäst välja mellan 11 olika konferensrum och ett antal konferenspaket och aktiviteter. Högst upp på menyn står utmärkt service och eftersmaken av vistelsen på Quality Hotel Grand i Kristianstad ska vara god.

- I en mindre stad måste man utmärka sig, säger Kenneth Hoffström VD, och jag vågar påstå att vi utmärker oss just med vår goda service. Med hjälp av vår fantastiskt duktiga personal säljer vi upplevelser. Så fort du kommer innanför dörrarna här ska du känna dig välkommen och när du lämnar oss ska du ha en god smak i munnen. Kanske både av den sista frukosten du ätit eller det sista ordet du får av personalen när du checkar ut. Quality Hotel Grand arrangerar gärna allt från det lilla frukostmötet till den stora personalfesten. De 11 möteslokalerna har kapacitet att ta allt från 6 personer upp till 120 personer. Här placerar både lokala, nationella, regionala eller internationella företag sina möten och konferenser.

- Vi har även en stor nattklubb som är perfekt för större sällskap och personalaktiviteter, uppträdanden, middagar och temakvällar. Ambitionen är att ge konferensgäster och övriga hotellgäster en helhetsupplevelse. Både möjligheterna och hotellets samarbetspartners är många.

- Vi kan inte erbjuda bra upplevelser om vi inte har kompetensen och då väljer vi istället att ta in olika samarbetspartners, förklarar Kenneth. Om det så är för att lösa en mordgåta vid middagen eller för en specifik föreläsning. Även kroppen och själen kan få sitt genom vårt samarbete med Hälsa och Helhet, ett dag-spa i staden, och med Friskvårdshuset. Dessutom samarbetar vi med fyra golfbanor i närheten, vilket betyder att vi har tillgång till deras system och kan boka golftider härifrån. Allt bakas in i ett paket som betalas på plats hos oss. Är man inte golfare kan man istället få provsmaka annat som är typiskt för trakten. Vad sägs om Absolut Vodka-provning, chokladprovning eller ett äkta skånskt ålagille? Eller kan man välja att äta i hotellets restaurang som satsar extra på svensk husmanskost och koppla av i relaxavdelningen med tillhörande bastu och kanske även få sig lite konst till livs. Hotellet erbjuder nämligen konstvisning på egen hand mellan 14.00 och 17.00 varje dag. - Vi har tre utställare åt gången och byter varje månad, berättar Kenneth. Under konstrundan nu i påsk har vi den enskilt största utställningen i Skåne med över 60 konstnärer. Hos Quality Hotel Grand i Kristianstad finns det mycket på menyn, men enligt Kenneth Hoffström handlar det till syvende och sist om att kunna leverera en konferens som innebär att ingen lämnar hotellet oberörd. - Vi vill att våra gäster ska bli berörda på ett positivt sätt av den service vi kan ge. Deras möte eller konferens blir bra för att vi gör det bra. Vi vill lägga grunden för att allt ska flyta och fungera.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter