Eklandia hyr ut 6 500 kvm i Göteborg

Castellums dotterbolag Eklandia har tecknat ett hyreskontrakt om 6 500 kvadratmeter i Arendal på Hisingen i Göteborg. Ett av avtalen är en förlängning, och två avtal är nytecknade.

Ett av avtalen tecknas med Supplier Partner, som är en befintlig hyresgäst. De förlänger sitt avtal och utökar också sina lagerytor med drygt 2 000 kvadratmeter. MAN Diesel & Turbo tecknar ett tioårigt hyresavtal om 3 700 kvadratmeter. Ett hyresavtal har dessutom tecknats med Skolcater.

– I december kommunicerade vi att JAB Logistics hyr 10 500 kvadratmeter i samma fastighet. Därmed har vi på kort tid hyrt ut totalt ca 17 000 kvm i fastigheten. Uthyrningarna är en temperaturmätare för Göteborgs hamnnära områden som är attraktiva för logistikföretag som etablerar och expanderar, säger Cecilia Fasth, VD för Eklandia Fastighets AB.

De nya hyresgästerna flyttar in i april.

- För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland annat Eklandia Logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikbyggnader på sammanlagt 70 000 kvadratmeter, säger Cecilia Fasth.

Källa: Eklandia Fastighets AB

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter