Eklandia hyr ut 10 500 kvm logistikyta

Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat hyresavtal med JAB Logistics AB avseende en logistikyta om ca 10 500 kvm i Göteborg.

JAB Logistics bedriver verksamhet inom transport och logistik och har idag sin verksamhet på två olika adresser i Göteborg. De väljer nu att samlokalisera i Eklandias fastighet på Oljevägen 103-109 i Arendal. Inflyttning sker i december 2016.

– Vi är inne i en tillväxtfas och har växt ur våra befintliga lokaler i Gamlestaden och på Indiska Oceanen. Eklandias lokal på Oljevägen kommer att passa vår verksamhet perfekt efter den hyresgästanpassning som kommer att ske innan vår inflyttning, säger Joakim Bernhardtz, VD för JAB Logistics AB.

– Vi är glada över att kunna hälsa JAB Logistics välkomna som hyresgäst till Eklandia. Lokalens läge nära hamnen ger bra förutsättningar för dem att kunna fortsätta växa, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.

– Uthyrningen är en stark signal på Göteborgs attraktivitet som logistikmarknad. För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bl a Eklandia logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikfastigheter på sammanlagt 70 000 kvm, avslutar Stefan Vilhemsson.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter