Efter en tids diskussioner har Lokalguid...

Efter en tids diskussioner har Lokalguiden ingått ett samarbete med Dagens Industri (DI) som 2010 återigen korades till Sveriges bästa ekonomisajt. DI har över 1 miljon unika besökare, samt erhåller 23 miljoner klick via sina aktiva läsare, varje vecka.

Samarbetet innebär att man som besökare på www.di.se, genom en knapptryckning på fliken ”lediga lokaler”, får tillgång till ett av Sveriges största utbud av lediga lokaler via Lokalguidens egen sökmotor. Dessutom får besökarna även tillgång till Lokalguidens utbud av konferenstjänster och flyttjänster.

- Nu har ett samarbete blivit realitet, konstarerar Tom Vikström, VD Lokalguiden. Allt ska vara igång i mitten av mars och det ska bli spännande att se hur vi kan utveckla samarbetet framöver. Vi ser detta som ett nästa steg i att kunna erbjuda våra kunder ytterligare en marknadsföringskanal. Under en tid har vi tittat på ett antal olika aktörer på marknaden och anser att Dagens Industri har den största potentialen för att öka trafiken till våra kunders objekt.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter