Det intelligenta kontoret

Lagom till Stockholm Furniture & Light Fair 2014 tog EFG ett nytt grepp om det intelligenta kontoret med nya, individuella lösningar kring teknik och inredningsdesign som ökar den personliga motivationen och produktiviteten.

 

Bild: EFG

Bild: EFG

 

Genom att integrera den senaste IT-tekniken anpassad för inredningslösningar, sätter EFG tonen för en framtid där design och teknik samspelar med helt nya ambitioner. I wellness- och free seating-trendens spår, när alltfler av de fasta, individuella arbetsplatserna fasas ut, behövs det nya grepp för att skapa en produktiv och hälsosam arbetsmiljö.

Bild: EFG

Bild: EFG

EFG visar upp tekniken som ger den anställda en överblick av lediga arbetsbord och som sedan genom ett bokningssystem bokar sin plats. Arbetsbordet aktiveras av ett RFID-kort och alla personliga inställningar såsom optimal sitt- och ståhöjd är lagrade i den anställdas profil via en app i mobilen eller surfplattan. Appen skickar även ut påminnelser under dagen om när det är dags att stå upp eller sitta ner. Samma kort låser och låser upp den anställdas personliga förvaring.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter