Daniel Åberg, vice VD på Lokalguiden, ger tips inför NYLOKAL i Göteborg

Daniel Åberg, vice VD på Lokalguiden, berättar om NYLOKAL som arrangeras på Clarion Hotel Post i Göteborg på torsdag. Här ger han tips till er som skall ställa ut. 

Hur ser det ut inför NYLOKAL på Clarion Post Hotel i Göteborg på torsdag?

- Det ser mycket bra ut. Vi har över 20 utställare och mer än dubbelt så många besökare som vi hade på förra årets mässa.

Hur har mässan sett ut i Malmö och Stockholm?

- Likadant, svaren på våra undersökningar som vi skickat ut efter mässorna har visat att 100% vill ställa ut nästa år igen i Malmö. I Stockholm har 50% svarat hittills och 100% av dessa vill ställa ut igen nästa år. Vi hoppas självklart på ett likadant resultat i Göteborg.

NYLOKAL är ensam i sitt slag på marknaden, vad tror du det beror på?

- Svårigheterna med att bjuda in företag som söker nya lokaler. Det finns en anledning till att vi kan göra det först nu efter 20 års jobb med att bygga upp en stor databas med bland annat kontraktsutgångar.

Vad kan man som utställare förvänta sig?

- Man kan förvänta sig alla typer av företag, vårt uppdrag är att hjälpa alla. De lokalsökande företagen kommer ungefär samtidigt och är inte där så länge. I Stockholm kom väldigt många på en gång och det blev kö till montrarna. Som utställare behöver man vara på tårna. 

Vad har du för tips till de som skall ställa ut?

- Att ta med en person extra i montern, kommer det många personer till montern kan det vara bra att vara minst två, helst flera. Var aktiv och ta kontakt, lokalisera lokalbehovet och fokusera på de lokalsökande som verkar intressanta för er. Kan ni inte hjälpa någon, så hänvisa till Lokalguidens monter.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter