Cecilia Hanner, Uthyrare på Vasakronan: Många vill etablera sig i Öresundsregionen

Cecilia Hanner, Uthyrare på Vasakronan AB, pratar optimala hyresgäster, hur hon tror framtiden ser ut för branschen och vad det bästa med hennes jobb är. 

Hur skulle du beskriva den optimala hyresgästen?

- Man vill alltid uppnå ett gott ömsesidigt hyresförhållande så den optimala hyresgästen är den där kommunikationen fungerar bra och där man kan uppnå en win-win-situation mellan hyresvärd och hyresgäst.

Vilka missuppfattningar kan dyka upp i samband med en uthyrning och hur jobbar du för att undvika dessa?

- Det är viktigt att i själva hyresförhandlingen vara tydlig med vilka villkor som gäller för att inga missförstånd ska uppstå. Genom att man gemensamt som hyresvärd och hyresgäst noggrant arbetar igenom hyresavtalet förhindrar man att missförstånd uppstår längre fram under hyresperioden.

Hur jobbar du för att möta en hyresgästs behov och krav?

- Det gäller att som hyresvärd vara lyhörd för att kunna skapa de bästa möjligheterna för att en hyresgäst skall kunna bedriva och utveckla sin verksamhet i sina lokaler. Genom mycket och bra kommunikation löser man det mesta.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

- Det roligaste är att träffa många olika människor från många olika branscher. Det är både spännande och utvecklande att få inblick i olika branscher och få vara del i att hitta en lokal som passar deras förutsättningar och som kan bidra till att deras verksamhet kan blomstra.

Hur är en bra uthyrare?

- Lyhörd och kreativ är två bra egenskaper för en uthyrare.

Vad skulle du säga är det svåraste med ditt jobb?

- När man har flera bra intressenter för en lokal och tvingas tacka nej till en.

Hur tror du framtiden ser ut för uthyrningsbranschen?

- Förändringsbehovet för många företag är stort och förändringstakten är snabbare nu än innan. Många företag vill dessutom etablera sig i Öresundsregionen vilket gör att det kommer finnas en hel del att göra i uthyrningsbranschen i framtiden.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter