Camilla Berglund vann månadstävlingen

Camilla Berglund är vinnare av månadstävlingen i oktober. Hon kammar hem två biljetter till eventet Årets Uthyrare 2013.

- Vad roligt! Ett fantastiskt besked att få så här i inledningen av veckan, säger Camilla Berglund, som arbetar på Valad Property Group.

Upp i topp

Camilla Berglund registrerade sig som deltagare till Årets Uthyrare alldeles i inledningen av oktober och bekräftade ett stort antal lokaler i ett svep. Hon klättrade direkt upp i toppen av Västra Götalands-tävlingen. En ledning hon fortfarande innehar. Trots hennes starka start i tävlingen var det mycket jämnt i toppen mot slutet och poängskillnaden var liten mellan första och andra plats. Även tredjeplatsen kom tätt bakom tvåan.

Camilla Berglund, Valad Property Group

Camilla Berglund, Valad Property Group

Hittat rätt

Camilla Berglund har arbetat som uthyrare sedan augusti 2010. Dessförinnan var hon projektledare och arbetade med projektledning och samordning av helheten i olika lokalprojekt inom lokal, bygg, teknik, inredning, flytt och Facility Management.

- Jag sökte jobb som uthyrare för jag trodde att det skulle passa mig. Jag gillar att träffa människor och föra dialog med dem. Jag känner att jag har hittat rätt och jag har ett fantastiskt roligt arbete. Det händer saker hela tiden och den ena dagen är inte den andra lik.

Något som Camilla Berglund tycker är viktigt i yrket som uthyrare är återkoppling. Hon beskriver den som A och O.

- Om man exempelvis inte hinner med en sak i utlovad tid är det viktigt att meddela kunden det. Det känner man ju själv när man väntar på något, att man vill ha tydliga besked. Det är också viktigt att vara lyhörd.

Bra mix

Vad är det bästa med yrket som uthyrare?

- Hela processen från första kontakten till att hyresgästen flyttar in. Jag gillar alla kontakter jag har med olika människor. Jag har en del administrativa uppgifter också och det är en bra mix för mig. För min del hade det inte passat att bara att sitta framför datorn hela dagarna.

Totalt bekräftades 250 lokaler som uthyrda i oktober av 47 deltagare. Sammanlagt handlar det om 92 617 kvadratmeter. New Office hade flest tävlande som bekräftade lokaler i oktober; sex deltagare. På delad andraplats kom Fastighets AB Briggen och Nextor AB med tre deltagare vardera.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter