Camilla Andersson, uthyrare på Älvstranden Utveckling: Man vet aldrig vad som väntar

Camilla Andersson, uthyrare på Älvstranden Utveckling, berättar om flexibilitet, missuppfattningar och att se kunden som en en framtida samarbetspartner.

Hur skulle du beskriva den optimala hyresgästen?

- Det är en hyresgäst som vet vad de behöver och som talar om vad de har för önskemål och förväntningar så vi kan bemöta på ett bra sätt med både det som vi kan leverera och även med sådant som vi inte kan leverera. Då får vi ett bra samspel och samarbete.

Vilka missuppfattningar kan dyka upp i samband med en uthyrning och hur jobbar du för att undvika dessa?

- Det är ofta att man tycker att ett rum är stort och att det därför kan sitta många personer där och luft/ventilation inte räcker till. Hyresgästen förstår inte riktigt samspelet med yta och ventilation/luftmängder. Vi försöker att, där det är möjligt på våra ritningar, skriva med hur många personer varje rum är dimensionerat till avseende luft/ventilation.

Hur jobbar du för att möta en hyresgästs behov och krav?

- Jag/vi jobbar för att kunna vara så flexibla som möjligt inför hyresgästens önskemål och behov både genom åtgärder i lokalen samt att vi försöker att titta på om vi har någon speciell fastighet och lokal som passar hyresgästens behov bäst. Vi har ett väldigt blandat bestånd med allt från lite ruffare lokaler till moderna lokaler.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

- Det är varierat och ingen dag är den andra lik, man vet aldrig vad som väntar. Eftersom vi är ett utvecklingsbolag är vi involverade i många olika frågor kring stadsutveckling och fastighetsutveckling och arbetar inte enbart med ”vanlig” uthyrning.

Hur är en bra uthyrare?

- Man är lyhörd och lyssnar på kunden/intressenten och ser dem som en framtida samarbetspartner.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter