Business Center Marieholm

Svenska Hus driver tre kontorshotell i Göteborg under konceptet Business Center. I Almedal och Högsbo har verksamheterna varit igång länge, det senaste centret i

Pausrum-och-kok_BC-Marieholm

Pausrum-och-kok_BC-Marieholm

Starkt koncept

Kontorshotell är ett koncept som, trots en viss konjunkturkänslighet, står sig starkt.

- Fler och fler vill sitta så här, konstaterar Pia Bäck. Kontorshotell fungerar bra för alla typer av branscher, alltifrån enmansföretag till stora företag där moderbolaget kanske ligger utomlands eller på annan ort. För ett filialkontor, kanske med bara en representant, innebär ett kontorshotell både liv, rörelse och framför allt kollegor. Hos oss ingår i stort sett allt i priset. Man får tillgång till färdigmöblerade kontorsrum, konferensrum, internet, fri parkering och en bemannad reception som svarar i telefon, visar in besök och hjälper till med allmänna kontorsgöromål som att skicka paket, kopiering, scanning m m. Dessutom stärker man sitt nätverk här, våra löpande aktiviteter som exempelvis frukost och after work kan ge både nya kunder och samarbetspartners. En av de stora fördelarna är också våra korta avtalstider. Vi har en löptid på tre mån och en uppsägningstid på tre månader, det är ganska unikt. Nu under våren bjuder vi dessutom på första månadshyran när man tecknar kontrakt, berättar Pia Bäck.

Ann-Sofie Lindberg, värd BC Marieholm.

Ann-Sofie Lindberg, värd BC Marieholm.

Hörnrum med utsikt?

Första hyresgästen flyttade in i Business Center Marieholm 1 oktober och sedan dess har flera följt efter, men bland 45 rum finns det fortfarande många möjligheter kvar.

- Här finns lediga rum i flera olika storlekar, från 14 kvm upp till 34 kvm, berättar Pia Bäck. Än så länge finns det stora möjligheter att välja, kanske ett hörnrum med utsikt över älven?

Med älven på ena sidan och den nya Partihallsförbindelsen plus Göteborgs stora in- och utfartsleder på andra, är läget en annan av centrets fördelar.

- Läget är centralt med ändå utanför tullarna. Flera av våra hyresgäster kommer exempelvis från Kungälvshållet och uppskattar verkligen läget. Kommer man med kollektivtrafik ligger hållplatsen bara 100 m bort, bussarna går från centralen varje kvart och det är även nära till spårvagnarna i Gamlestaden.

I vår ska man satsa på ett Öppet hus för att visa möjligheterna och fördelarna med Business Center Marieholm.

- Vi hoppas att vi kan skapa en bra mix av företag och en kreativ miljö med möjligheter till nya affärer här, avslutar Pia Bäck.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter