Brostaden bygger för Lexus Stockholm

Fastighets AB Brostaden, dotterbolag inom Castellumkoncernen, bygger ny bilförsäljningsanläggning för Lexus Stockholm som etablerar sig på Smista Allé. 

 

Den nya bilanläggningen, som blir det 10:e i raden av nybyggnadsprojekt Brostaden genomfört i området, ska bli ca 2 500 kvm och certifieras enligt systemet Miljöbyggnad, nivå Silver. Inflyttning planeras ske under fjärde kvartalet 2016.

- Det här blir ytterligare en etablering av ett attraktivt bilvarumärke i Smista Allé. Det känns riktigt kul att konstatera att vi har varit med och utvecklat området till en av Sveriges starkaste marknader för bilhandel, säger Anders Nilsson, VD Fastighets AB Brostaden.

Vi ser verkligen fram emot att öppna en Lexusanläggning i Smista Allé. Lexus har ordentlig vind i seglen och vi som Lexusåterförsäljare i Stockholm och Malmö förväntar oss mycket av framtiden. När vi nu ingår i Biliakoncernen är vi glada att få sällskap av tre andra Biliaanläggningar här i Smista. Det ska bli mycket stimulerande, säger Essi Toutounchi, VD för Lexus Stockholm (lexusbiliacenter.se ), ett företag i Biliakoncernen.

 

Källa: Fastighets AB Brostaden

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter