Besökssystem gör det själv

Inis Sweden har utvecklat ett besökssystem som erbjuder självbetjäning i alla led, från inskrivning till utcheckning. Besökaren får ett professionellt mottagande samtidigt som det öppnas möjligheter för serviceförbättringar och kostnadsbesparingar.

Inis Office Check-In används för att öka servicen i byggnader utan reception och för att effektivisera besökshanteringen i bemannade receptioner. Besökssystemet erbjuder självbetjäning i alla led genom att ringa upp värden, registrera besöket, skriva ut besöksbricka och checka ut gästen efter besöket. Hela proceduren tar mindre än en minut och kan liknas vid den automatiska incheckningen på en flygplats.

– Självbetjäning är en växande trend i dagens teknikorienterade samhälle. Med Inis Office Check-In kan företag skapa en professionell besöksmottagning till en tiondel av kostnaden jämfört med en traditionell reception. Vi har tecknat ett globalt ramavtal med ett av världens största FM-bolag och för en dialog med de ledande aktörerna i Norden, berättar Nebo Raicevic, vd på Inis.

Inis Office Check-In består av en kiosk med inbyggd dator, pekskärm, telefoni, skrivare, scanner, högtalare och mikrofon. Besökssystemet integreras med företagets nätverk eller arbetar som en helt fristående enhet. Företaget har möjlighet att kombinera självbetjäning med bemannad service eftersom receptionisten kan checka in besökare och skriva ut besöksbrickor från sin egen arbetsplats. Det är även enkelt att förboka besök och lägga till temporära knappar på pekskärmen inför specifika evenemang, exempelvis kurser och konferenser. Allt sköts med hjälp av ett lättnavigerat webbgränssnitt.

– Systemet är väldigt flexibelt och kundanpassas efter behov. Företaget kan välja att bemanna receptionen på morgonen och strax efter lunch när det kommer som mest besökare, eller köra helt obemannat som många av våra kunder gör, säger Nebo Raicevic.

Inis har levererat sitt besökssystem till företag såväl i Sverige som utomlands. Bland kunderna finns bland annat DHL, Gambro, Region Skåne och Ericsson.

– Enligt vår kännedom finns det inget likvärdigt besökssystem på marknaden. Försprånget mot konkurrenterna i kombination med ett globalt behov av våra lösningar gör att vi räknar med en stark tillväxt de närmaste åren, avslutar Nebo Raicevic.

Så här fungerar besökssystemet Inis Office Check-In

* Besökaren skriver in värdens namn på pekskärmen.

* Systemet ringer upp värden som bekräftar besöket genom en enkel knapptryckning på sin telefon, eller väljer att prata med besökaren direkt via besökskiosken.

* Besökaren skriver in sina egna uppgifter och får en besöksbricka försedd med streckkod.

* Medan besökaren väntar på värden kan företaget välja att visa en informationsfilm på pekskärmen.

* Besökaren checkar ut genom att scanna sin besöksbricka i kiosken.

* Om värden inte är anträffbar kopplas besökaren automatiskt till en annan person på företaget.

Bildtext: Med besökssystemet Inis Office Check-In kan företaget välja att bemanna receptionen när det kommer som mest besökare, eller köra helt obemannat.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter