Både befintliga och nya ytor

Vid årsskiftet samlokaliserar ICA sin verksamhet i Helsingborg och flyttar ifrån sina ytor i Arlöv. Sammanlagt blir cirka 20 000 kvm kyllager och 1 300 kvm kontor lediga, i attraktivt läge nära både motorvägen, E20 och E22. Dessutom kan Tribona erbjuda skräddarsydda lagerkoncept för nybyggnation, i storlekarna Small, Medium och Large.

Kortare avtal

Just nu pratar många om kortare avtal som är på väg att bli en konkurrensfaktor.

- Kortare avtal, och att försöka hitta andra hyreslösningar överlag, är absolut något som efterfrågas. Det handlar om att kunna vara mer flexibel, menar Nicklas Schmidt, och vi måste vara lyhörda och tillmötesgående för kundernas nya krav. Läget är fortfarande nummer ett, men när man väl börjat diskutera med en potentiell hyresgäst har de redan kommit förbi den parametern. Var företaget bör ligga har oftast de själva bäst koll på. Och det bästa läget är olika för alla.

Förutom att välja rätt läge är det viktigt att försöka titta i kristallkulan.

- Att sätta sig ner och tänka igenom hur verksamheten ser ut i dag och hur det möjligen kan komma att se ut längre fram är svårt men det är viktigt att försöka ha en plan för de egna visionerna. Jag tycker också att man verkligen ska försöka ha en öppen dialog och beskriva sina behov för oss fastighetsägare och dra nytta av vår erfarenhet och kunskap.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter