Avslappnad konferens på Dalarnas Hus

Den personliga och avslappnade atmosfären på Dalarnas Hus gör att man känner sig hemma, vill kliva ur skorna och glida runt i strumplästen. Här finns möjlighet att hålla alla typer av konferenser och marknadsföringsevent i AAA-läge i centralaste Stockholm.

Personlig och avslappnad atmosfär på Dalarnas Hus

Personlig och avslappnad atmosfär på Dalarnas Hus

Många möjligheter

På Dalarnas Hus finns möjlighet att ha konferenser, affärsmöten, föreläsningar, utställningar och andra marknadsföringsevent både dag- och kvällstid och på helgen, konstaterar Stefan Westermark.

För lunch har Dalarnas Hus avtal med ett antal olika restauranger i kvarteret dit gästerna kan gå och äta.

– Det är bara att välja den nivå på lunch man önskar, allt från en vanlig ”dagens” till en finare konferenslunch. Restaurangerna fakturerar oss så kunden får allting på en och samma faktura.

Vid konferenser på kvällar och helg-er brukar Dalarnas Hus catera mat från restauranger i närområdet efter kundens önskemål och duka upp middagsbuffé i de egna lokalerna. Även här finns en uppsjö av både matinriktningar och prisklasser att välja mellan, menar Stefan Westermark.

– Fikat fixar vi alltid själva. Jag cyklar förbi ett bageri på morgonen och köper färskt bröd, sen gör vi smörgåsarna här med gustavskorv från Dalarna bland annat. Allt till eftermiddagsfikat bakar vi själva. Här finns dessutom alltid frukt, kakor, nötter och godis framdukat.

Önskar man mer än god mat kan Dalarnas Hus även arrangera diverse aktiviteter i samarbete med eventföretag. Bland annat ost- och vinprovningar brukar vara populärt.

– Förutom det fantastiska läget finns det framför allt två skäl till att man ska ha sin konferens just på Dalarnas Hus, menar Stefan Westermark. Det ena är den trevliga atmosfären här. Det andra är priset, för vi håller verkligen lägre priser än alla andra anläggningar runt omkring i området.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter