Agora hyr ut till gymkedja

A Group of Retail Assets Sweden AB har tecknat ett avtal med Member 24, ett av Mälardalens mest expansiva gymkedjor. Affären har ett värde av ca 15 Mkr under hyresperioden. 

Member 24:s koncept är att erbjuda den häftigaste och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Gymmen, som har en retroprofil, är öppna dygnet runt och erbjuder högkvalitativ utrustning för styrke- och konditionsträning och stora öppna ytor för funktionell träning.

– Med AGORA har vi fått en partner som klarat av att skapa lokaler som lever upp till våra högt ställda förväntningar. Inbjudande lokaler är helt avgörande för vår snabba expansion, säger Raund Hage, operativt ansvarig hos Member 24.

Träningsanläggningen ligger centralt i Eskilstuna i fastigheten Smedjan – ett läge med stora flöden vid gågatan, nära högskolan och centralstationen. Gymmet öppnar till påsk och blir Member 24:s sjunde träningsanläggning.

Vi är stolta att vi kan erbjuda en lokal som ger Member 24:s medlemmar en mycket inspirerande träningsupplevelse, säger Kenneth Jävervall, affärsområdeschef på AGORA.

Källa: Agora

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter