Årets Uthyrare släcks ner

Nu går tävlingen Årets Uthyrare in på upploppet. När december är slut vet vi vilka som är vinnare, men vinnarna presenteras först den 30 januari under utbildningsdagen på Berns i Stockholm. Så för att hemlighålla vinnarna kommer vi att släcka ner delar av tävlingssidan den 2 december. Alla tävlande anonymiseras och respektive placering kommer inte att visas.

Vi hemlighåller vinnarna fram till den 30 januari 2014.

Vi hemlighåller vinnarna fram till den 30 januari 2014.

Trots nersläckningen kommer det att vara möjligt att logga in som vanligt och bekräfta sina uthyrningar. Enda skillnaden i kontot är att respektive placering i tävlingen inte visas.

I några av tävlingskategorierna har det varit stabilt i toppen under en längre tid, men än är tävlingen inte avgjord och mycket kan hända. Vi kan se att en del tävlanden har flera obekräftade uthyrningar i sina konton. Om dessa är korrekta uthyrningar och bekräftas innan året är slut kan det mycket väl påverka tävlingens utgång.

Missa inte utbildningsdagen då vinnarna ska hyllas! Anmälningarna trillar in snabbt och det finns bara 300 platser. Pris per biljett är 2 900 kronor ex. moms. Anmälan är bindande, men den som får förhinder kan ge sin biljett till någon annan. Vill ni att vi bokar hotell åt er tillkommer en kostnad på 2 000 kronor per person. Ange detta i anmälan samt eventuell specialkost. Boka din biljett redan nu för att säkra din plats! Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter